Pabrik Mesin Pengeboran China
Produsen Edge Bander
Pabrik Mesin CNC
Pabrik Pabrik Cerdas China

Produk sing Ditampilake

Produk Unggulan

Kategori Produk

  • Pabrik Cerdas
  • Piranti Lunak Intuisi
  • Cell Pangolahan sing cerdas
  • Pusat Mesin Nesting CNC

Babagan awake dhewe

Excitech, perusahaan manufaktur mesin profesional, didegake kanthi pelanggan sing paling diskriminasi. Kita duwe spesialisasi ing manufaktur mesin pengeboran, panel saw, bander pinggiran. Kanthi fasilitas manufaktur ing Shandong lan Guangdong, China nanging kanthi standar standar sing paling dhuwur, macem-macem portofolio kualitas dhuwur sing kasedhiya kalebu Pabrik Cerdas Otomatis, Solusi Produksi Mebel Panel lan mesin liyane sing khusus kanggo gaweyan kayu lan aplikasi kunci liyane.

Kanggo pitakon babagan mesin ngebur, panel saw, edge bander, lsp. utawa pricelist, wenehi email menyang kita lan kita bakal bisa kontak sajrone 24 jam.

Produk anyar